Bedrijfsprofiel

Met trots presenteren wij …..JAGYBA

JAGYBA overgenomen door Blue Zone Clubs

Begin 2019 is Jagyba Sport en Health overgenomen door de Blue Zone Clubs. Blue Zones zijn 5 gebieden in de wereld waar mensen meetbaar langer leven en tot op hoge leeftijd gezond en gelukkig zijn. De missie van Blue Zone Clubs is om sportcentra te realiseren waar iedereen zijn/haar Blue Zone kan behalen. Blue Zone Clubs wil dit doen door inspirerende sportcentra te creëren waar leden automatisch de juiste gezonde keuzes maken, waar persoonlijke aandacht en kwaliteit van begeleiden op 1 staan en door mensen met elkaar te verbinden.
Jagyba is opgericht in 1976 en in de vele jaren uitgegroeid tot een begrip in Velp en de wijde omgeving. De naam vindt zijn grondslag in de allereerste groepsactiviteiten JAzzdans, GYmnastiek en BAllet. Al snel werden deze activiteiten uitgebreid met budosporten, judo en jiu-jitsu. In 1985 breidde JAGYBA haar activiteiten nog verder uit met fitness. Snel daarna werd de naam gewijzigd in JAGYBA Sport & Health en heeft dit bedrijf zich ontwikkeld tot een luxe leefstijlclub met sport, voeding en ontspanning als core business.

Locatie Velp

In 2004 opende Jagyba Sport & Health haar nieuwbouwpand van 1350m² aan de Eiberstraat in Velp. Deze accommodatie voldoet aan de allerlaatste (veiligheids)eisen van het NOC*NSF en is daarom door de NOC*NSF als eerste Sport & Health Center in Nederland ISA gecertificeerd.

Aanbod

Jagyba is een luxe leefstijlclub voor het hele gezin. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om van het leven te kunnen genieten. Wij zeggen niet voor niets “Live longer, happier & healthier”!

U sport bij een VES club

De Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES) is een overkoepelende fitnessorganisatie waarbij de 100 beste sport- en fitnesscentra van Nederland zijn aangesloten. Als lid van een VES club staat u centraal. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt en geven u de aandacht die u verdient.
Alle VES sportcentra voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn in het bezit van een LERF-keurmerk. Dit wordt regelmatig gecontroleerd. Ook zijn wij aangesloten bij de branche-organisatie Fit!vak en volgen de regels en voorwaarden die zijn goedgekeurd door de Consumentenbond.

Wij bieden u de garantie van onze zes servicebeloften

Wij ontvangen u met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij u altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien u namelijk heel graag en dat voelt u!

Wij kennen u als persoon

Bij ons krijgt u een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie u bent en wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij uw verwachtingen waarmaken.

Wij geven u positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor u klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat u het naar uw zin heeft.

Wij stimuleren u om uw doel te behalen

Samen met u bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor u de juiste, de beste en de prettigste training is om uw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces wordt u begeleid door instructeurs met de juiste kennis.

U bent welkom bij alle 100 VES sportcentra

Klik hier voor een overzicht van alle 100 VES centra.

Wij bieden u een plezierige, veilige en schone omgeving

Uw gezondheid en welbevinden staan centraal! De veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

Vooraanzicht club JAGYBA