Body Balance

BODY BALANCE

BIJ JAGYBA

Wil jij meer kalmte en rust in je leven? Ben jij op zoek naar meer harmonie en balans? Door middel van Yoga, Tai Chi en Pilates gaat Body Balance jou daar bij helpen. Tijdens een les Body Balance ga naast je kracht en flexibiliteit opbouwen ook actief bezig met je mentaliteit.

Lichaam en geest

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Het is dus goed voor lichaam en geest!
De oefeningen die tijdens Body Balance worden uitgevoerd zijn altijd veilig en je hebt voldoende ruimte om alle posities en bewegingen te leren. Leeftijd, geslacht en niveau maken allemaal niet uit. De oefeningen worden aangepast aan jouw behoefte!
De les kunt u volgen op maandag (09.00 uur), woensdag (10.00 & 20.30 uur) en vrijdag (10.00 uur). Naast Body Balance bieden wij ook andere groepslessen aan.

Jagyba Body Balance

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES BODY BALANCE!

Meer kalmte en rust in je leven en ben jij op zoek naar harmonie en balans? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gratis proefles!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Aantal introducés

INTERESSE IN ANDERE GROEPSLESSEN? WIJ HEBBEN ER 13!

Bij Jagyba in Velp kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen.

Klik in het onderstaand overzicht voor een van onze groepslessen of kijk voor de lestijden op ons lesrooster.