Body Vive

BODY VIVE

BIJ JAGYBA

Body Vive is een effectieve groepsfitnessles vol met kracht-, cardio-, en core training. In een workout verbrand je al snel 550 kcal en dus het is de manier om af te vallen. Door middel van lunges, squats, ren- en springoefeningen en uitdagende weerstandstraining word je fitter en sterker. Dit alles op geweldig muziek waar je ontzettend veel energie van krijgt.

Tijdens het 1e deel van de les werk je aan de conditie van hart en longen. In het 2e deel ligt de focus op het sterker maken van buik, rug, armen en benen. Kortom een bruisend compleet programma waarin je jouw lichaam sterker en strakker maakt. Op het einde van de les voelt uw zich fitter, gezonder en energieker!

De les Body Vive kunt u volgen op woensdag (09.00 uur) en vrijdag (09.00 uur). Naast Body Vive bieden wij ook andere groepslessen aan.

Jagyba Body Vive

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES BODY VIVE!

Wil jij een effectieve groepsfitnessles vol met kracht-, cardio-, en core training waarbij je 550 kcal per workout verbrand? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gratis proefles!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Aantal introducés

INTERESSE IN ANDERE GROEPSLESSEN? WIJ HEBBEN ER 13!

Bij Jagyba in Velp kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen.

Klik in het onderstaand overzicht voor een van onze groepslessen of kijk voor de lestijden op ons lesrooster.