Food

Afvallen? Fit worden? Kies voor het Jagyba voedingsprogramma

Ons voedingsprogramma leert u om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. We gaat uit van het individu: iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Dus of nu wilt afvallen of lekker fit worden en gezond eten: ons voedingsprogramma is sowieso een goede keus.
Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kunt kopen. U krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s, afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat u de komende week nodig heeft. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.
De meeste mensen willen afvallen en een paar kilo kwijt, anderen willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat uw reden ook is: met ons voedingsprogramma stelt u zelf uw doel vast en daar werkt u alleen of samen met uw voedingsdeskundige en instructeur naar toe.

Wat is zo anders?

Het voedingsprogramma gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raakt u snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer u daarmee stopt en u gaat weer meer eten, reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heeft u bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.
Het programma zorgt voor een optimale stofwisseling.  U leert wat gezonde voeding is en wanneer u moet eten. Heeft u dit eenmaal geleerd , dan zult u in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan. Met ons voedingsprogramma leert u om meer te eten dan u gewend bent en zult u tóch afvallen.

De drie voedingsprogramma’s:

’Voedingsprogramma Weight Loss’ zorgt ervoor dat u kilo’s gaat verliezen aan de hand van uw eigen eetschema’s. Samen met een coach legt u de basis voor andere eetgewoonten en een ander bewegingspatroon. U komt stap voor stap dichter bij uw doel, met meer energie en een beter gevoel. Vanuit de basis op weg naar een nieuw uiterlijk

’Voedingsprogramma Fitness’ is een programma om nóg meer uit voeding te halen. Het is een module erop gericht om met de beste eetschema’s maximaal resultaat te halen uit de training, Dit aan de hand van natuurlijke voeding met een hoog eiwitpercentage, wat overal verkrijgbaar is en aangevuld wordt met extra proteïne voor een hogere stofwisseling. Begeleiding, adviezen en eetschema’s houden rekening met de juiste energiebehoefte om uw doel te bereiken. U onderscheidt zich door een volkomen natuurlijk opgebouwd getraind uiterlijk, een lager vetpercentage en de ‘hardere’ look

’Voedingsprogramma Stabilize’ is ideaal als u tevreden bent met uw gewicht, eventueel na een periode van diëten. Onder begeleiding van een coach leert u om gezond te blijven eten en te blijven bewegen. Een uitgestippeld eetpatroon met meer energie en een beter gevoel. Een gezond leven nu en in de toekomst.

Geïnteresseerd?
Vul uw gegevens in en er wordt binnen 2 dagen contact met u opgenomen

Uw naam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)