CORE TRAINING

CORE TRAINING

BIJ JAGYBA

Op zoek naar meer buikspieren, een krachtige core of een mooie taille? Core Training is de 15 minuten durende workout voor uw core en kan je daar bij helpen.
Deze dagelijkse workout van buik- en rug spieroefeningen zorgt voor een mooie taille en voorkomt rugproblemen. Een must voor iedereen met een zittend beroep. Tijdens de workout train je met gevarieerde oefeningen je gehele buik en zul je snel resultaat zien.
Snel in shape
Hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren maakt Core Training de ideale training om snel in shape te komen. De buikspieroefeningen zijn voor iedereen geschikt, of je nou je buikje weg wilt werken of een sixpack wilt trainen!
De les kunt u volgen op maandag (10.15 uur & 20.15 uur), dinsdag (20.15 uur), woensdag (10.15 uur & 20.15 uur), vrijdag (10.15 uur) en zaterdag (10.15 uur). Naast Core Training bieden wij ook andere groepslessen aan.

Jagyba Coretraining

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES CORE TRAINING!

Wil jij ook een mooie taille, zichtbare buikspieren en een krachtige core? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gratis proefles!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Aantal introducés

INTERESSE IN ANDERE GROEPSLESSEN? WIJ HEBBEN ER 13!

Bij Jagyba in Velp kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen.

Klik in het onderstaand overzicht voor een van onze groepslessen of kijk voor de lestijden op ons lesrooster.