Jeugd Fitness

Jeugdfitness bij Jagyba

Jeugdfitness is voor kinderen vanaf 10 jaar die op gezette tijden sporten onder directe begeleiding. Ook voor onze jeugd zorgen wij voor een persoonlijk afgestemd trainingsschema. Hierbij wordt rekening gehouden met doelstellingen; verbeteren van conditie, spierversterking, eventueel vetverbranding, het ontwikkelen van een betere motoriek, snelheid, coördinatie, maar ook met eventuele beperkingen.

Maandag en vrijdagmiddag vindt de les plaats als groepsles, afwisselend in de fitnesszaal, in een van de groepszalen en soms zelf buiten.

Veilig sporten

Het feit dat kinderen nog in de groei zijn betekent dat we de veiligheid van hun training voorop stellen. Dit doen we door middel van speciaal samengestelde trainingsschema’s die ervoor zorgen dat de oefenstof op de juiste en dus veilige wijze wordt aangeboden. Tevens zorgen we voor extra intensieve begeleiding tijdens de jeugdfitnessuren (ma en  vr van 17.00-18.00 uur). Hierdoor trainen ze niet alleen een stuk veiliger, maar ook een stuk gezelliger, aangezien ze met leeftijdsgenoten aan het sporten zijn.

Geestelijke en lichamelijke ontwikkeling

Fitness heeft een positief effect op het zelfvertrouwen van kinderen, het leert ze om door te zetten, het bevorderd het concentratievermogen en leert ze meer over het lichaam en gezondheid.

Geïnteresseerd?

Vul uw gegevens in en er wordt binnen 2 dagen contact met u opgenomen.

Voornaam

Achternaam

Leeftijd

E-mailadres ouder/verzorger

Telefoonnummer ouder/verzorger

Geïnteresseerd in
Stoei en tuimelJeugdjudoJeugdfitness