Pilates

PILATES

BIJ JAGYBA

Pilates richt zich op het verbeteren van uw houding en tijdens het verbeteren van je houding werk je aan beheersing, soepelheid, coördinatie en kracht van de spieren. De nadruk ligt op het trainen van het natuurlijk corset (de core van het lichaam, ofwel de buik en rug). Het zeer bewust bewegen met beheersing en controle, werken vanuit je core, meteen intense concentratie een specifieke ademhaling en dat alles met vloeiende bewegingen staan hier centraal.

Uw lichaam in evenwicht

De resultaten zijn een betere bloed-circulatie, een verbetering van spierkracht en flexibiliteit, het versoepelen en versterken van de wervelkolom en het bekken. Het lichaam komt in evenwicht, de houding wordt verbetert, zo ook het lichaamsbewustzijn en de bewegingstechniek. Pilates ondersteunt u in uw dagelijkse activiteiten.
De les Pilates kunt u volgen op maandag (10.00 uur), dinsdag (20.00 uur) en woensdag (09.00 uur). Naast Pilates bieden wij ook andere groepslessen aan

Jagyba Pilates

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES PILATES!

Wil jij ook calorieën verbranden en werken aan je kracht en uithoudingsvermogen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gratis proefles!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Aantal introducés

INTERESSE IN ANDERE GROEPSLESSEN? WIJ HEBBEN ER 13!

Bij Jagyba in Velp kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen.

Klik in het onderstaand overzicht voor een van onze groepslessen of kijk voor de lestijden op ons lesrooster.