Pole Fitness

POLE FITNESS

BIJ JAGYBA

Pole Fitness is de ultieme workout voor moderne vrouwen en onderscheidt zich door cardio- en krachttraining te combineren. Met deze manier van trainen verleg je constant je grenzen, val je af, wordt je sterker en dat alles terwijl je zelfverzekerder wordt. Het is voor iedereen geschikt, ongeacht sportervaring of leeftijd. Bent u op zoek naar een complete en originele fitnesstraining, dan is dit wat voor u.
Paaldansen en aerobics
Samen met anderen ga je aan de slag om op een verantwoorde en leuke manier je kracht en lenigheid te verbeteren. Daarnaast gaat ook je uithoudingsvermogen er op vooruit met deze niet alledaagse sport. De unieke combinatie van aerobics en paaldanstechnieken zorgen samen voor een complete full body workout. Benieuwd wat Pole Fitness precies inhoudt en of jij er geschikt voor bent? Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
De les kunt u volgen op dinsdag (19.00 uur). Naast Pole Fitness bieden wij ook andere groepslessen aan.

Jagyba Polefitness

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES POLE FITNESS!

Wil jij de unieke combinatie van paaldanstechnieken en aerobics een keer uitproberen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gratis proefles!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Aantal introducés

INTERESSE IN ANDERE GROEPSLESSEN? WIJ HEBBEN ER 13!

Bij Jagyba in Velp kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen.

Klik in het onderstaand overzicht voor een van onze groepslessen of kijk voor de lestijden op ons lesrooster.