Relax

Relaxen bij Jagyba

Jagyba is een luxe sportclub voor het hele gezin. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om van het leven te kunnen genieten. Time to relax! Na al dat harde werken is het tijd voor ontspanning, een onderschatte, maar minstens zo belangrijke pijler van de leefstijldriehoek. Voor een heerlijke kop koffie kunt u terecht in onze horeca, wellnessen in onze sauna of ontspannen onder de zonnebank. Lekker ontspannen en het hoofd leegmaken kunt u natuurlijk ook tijdens onze Body & Mind lessen zoals Pilates en Body Balance.

Horeca

Na het sporten kunt u heerlijk nagenieten in onze horecaruimte onder het genot van een kop versgemalen koffie, cappuccino, of een proteïneshake. Kom even helemaal tot rust en praat gezellig na met uw sportpartner of één van de andere bezoekers van de sportclub. Wij hebben hier al vele solo sporters aan elkaar kunnen matchen, wat het sportplezier natuurlijk alleen maar vergroot.

Sauna

Gebruik
Na het sporten is het heerlijk ontspannen in onze sauna. Zowel in de dameskleedkamer als in de herenkleedkamer is een sauna aanwezig. Deze zijn dagelijks geopend van 09:00-12:00 uur en van 17:00-22:00 uur. Wilt u tussentijds gebruik maken van de sauna dan kunt u deze op verzoek bij onze receptie aan laten zetten. In verband met de opwarmtijd adviseren wij u dit voorafgaande uw training te melden bij onze receptionist(e).

Veiligheid
In verband met veiligheid van onze jeugdleden zijn de sauna’s op maandagmiddag en zaterdag gesloten. Tevens in de zomer wanneer het buiten meer dan 25˚ Celsius is zijn deze gesloten.

Gezondheid
Vergeet niet genoeg te drinken, met name na een intensieve training is het belangrijk dat u genoeg drinkt. De extra hitte in combinatie met het zweten na een training kan voor dehydratie zorgen en een verhoogde bloeddruk. Wetenschappelijk onderzoek van Mensworld bevestigt dat een sauna goed is voor vermoeide spieren na een (kracht)training. Daarnaast bevordert het ook de ademhalingscapaciteit en dat is goed voor uw uithoudingsvermogen.

Regels
Vóór gebruik van de sauna verzoeken wij u om de regels aan de buitenkant van onze sauna door te lezen. Belangrijk is in ieder geval dat u zich goed voorbereid door een extra handdoek mee te nemen en dat u zich na het sporten eerst doucht en goed afdroogt.

Zonnebank

Gezonde teint
Wilt u in alle tijden van het jaar een gezonde teint op uw huid, maak dan gebruik van onze turbo zonnebank (met drie gezichtsbruiners). Verantwoord opbouwen van een gezonde teint kunt u op onze zonnebank waarop u heerlijk ontspannen ligt doordat de benen net even hoger liggen, hetgeen ook de rug ten goede komt.

Reserveren
Wilt u gegarandeerd een plekje hebben wanneer u komt sporten? Geef uw (telefonische) reservering dan door bij de receptie. Tel.: 026-3646341.

Voordelig zonnen
Wilt u voordelig zonnen? Vraag dan hieronder uw 10 rittenkaart aan en wij nemen z.s.m. contact met u op

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw bericht