Sauna

Header - Sauna wellness JAGYBA

Helemaal tot rust komen in onze sauna

Gebruik

Na het sporten is het heerlijk ontspannen in onze sauna. Zowel in de dameskleedkamer als in de herenkleedkamer is een sauna aanwezig. Deze zijn dagelijks geopend van 09:00-12:00 uur en van 17:00-22:00 uur. Wilt u er tussentijds gebruik maken, dan kunt u deze op verzoek bij onze receptie aan laten zetten. In verband met de opwarmingstijd adviseren wij u dit voorafgaande aan uw training te melden bij onze receptionist(e).

Veiligheid

In verband met veiligheid van onze jeugdleden zijn de sauna’s op maandagmiddag en zaterdag gesloten. Tevens in de zomer wanneer het buiten meer dan 25˚ Celsius is zijn deze gesloten.

Gezondheid

Vergeet niet genoeg te drinken. Met name na een intensieve training is het belangrijk dat u genoeg drinkt. De extra hitte in combinatie met het zweten na een training kan voor dehydratie zorgen en een verhoogde bloeddruk. Wetenschappelijk onderzoek van Mensworld bevestigt dat een sauna goed is voor vermoeide spieren na een (kracht)training. Daarnaast bevordert het ook de ademhalingscapaciteit en dat is goed voor uw uithoudingsvermogen.

Regels

Vóór gebruik van de sauna verzoeken wij u om de regels aan de buitenkant van onze sauna door te lezen. Belangrijk is in ieder geval dat u zich goed voorbereidt door een extra handdoek mee te nemen en dat u zich na het sporten eerst doucht en goed afdroogt.

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw bericht