Sports

Kom lekker sporten bij Jagyba

Jagyba is een luxe sportclub voor het hele gezin. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om van het leven te kunnen genieten. Of u nu wilt afvallen, aankomen of zich weer lekker fit wilt voelen: sporten bij Jagyba is sowieso een goede keus.

Ons uitgebreide sportaanbod biedt mogelijkheden voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar individuele training, of juist in groepsverband, binnen of buiten. U hebt keuze uit meer dan 50 groepslessen per week. Ook is het mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren of te switchen van activiteit. Kortom: kom, wanneer het u uitkomt!

Ons aanbod, voor ieder wat wils

Milon

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van twaalf volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt 35 minuten.

Fitness

Fitness is ideaal wanneer u individueel en in alle vrijheid aan uw doelstellingen (bijvoorbeeld afvallen) wilt kunnen werken. U kunt 7 dagen in de week bij ons terecht gedurende onze openingstijden. Naast individueel sporten zijn er ook groepslessen waarbij u in groepsverband fitnest onder begeleiding van een instructeur.

Groepslessen

Jagyba biedt groepslessen aan voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Met ons doelenschema kunt u per groepsles zien welke effecten (bijvoorbeeld aankomen of afvallen in gewicht) de les heeft. Ons advies is om meerdere trainingen per week te volgen, hiervoor kunt u uiteraard ook groepslessen combineren met de Milon Cirkel. Tevens adviseren we om uw trainingsdagen te verspreiden over de week.

Jeugd

De jeugd heeft de toekomst. Daar staan wij ook volledig achter. Om kinderen te stimuleren meer te bewegen, biedt Jagyba voor verschillende leeftijdsgroepen training aan. Dit bestaat uit tuimelen en stoeien voor de jongsten (3 tot 5 jaar), judo (vanaf 5 jaar) en jeugdfitness (van 10 tot 16 jaar). Via onderstaande pagina’s kunt u meer informatie verkrijgen over deze trainingen.

Personal Training

Een Personal Trainer is een privé-coach die tijdens een trainingssessie volledig is toegewijd aan zijn/haar klant(en). De persoonlijke begeleiding kan 1 op 1 zijn, maar ook in een klein groepje. Een Personal Trainer is vaak niet alleen een coach, maar ook een bron van inspiratie en motivatie.

Bedrijfsfitness

Onderzoek van TNO en NOC*NSF toont aan dat, dankzij bedrijfsfitness, uitval van werknemers gemiddeld  van 9% teruggebracht wordt naar 2%. Tevens neemt de arbeidsproductiviteit met gemiddeld 12,5% toe. Bedrijfsfitness is daarom ook een belangrijke pijler van Jagyba. Dagelijks worden o.a. de ambtenaren en de beroepsbrandweer van de Gemeente Arnhem, Rijkswaterstaat door de instructeurs van Jagyba getraind.

Studentensport

De Studentensportkaart geeft studenten de mogelijkheid om voor weinig geld de sporten van hun keuze te beoefenen. Sporten zorgt voor belangrijke herstel processen in de hersenen. Wanneer je sport worden er nieuwe hersencellen aangemaakt en het stimuleert de groei van het aantal verbindingen tussen de hersencellen. Vooral bij het leren van nieuwe informatie is dit belangrijk.