Fitness

Fitness

Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat u in een betere algehele conditie komt. Hieronder valt onder meer: het verbeteren van het uithoudingsvermogen (cardio fitness), het trainen van de spiergroepen (spierconditie of spiermassa), vetverbranding, snelheid en coördinatie.

Fitness is ideaal wanneer u individueel en in alle vrijheid aan uw doelstellingen wilt kunnen werken. U kunt 7 dagen in de week bij ons terecht gedurende onze openingstijden. Naast individueel sporten zijn er ook groepslessen waarbij u in groepsverband fitnest onder begeleiding van een instructeur.

Begeleiding

Onze deskundige instructeurs helpen u graag om uw doelstellingen te bereiken. Dit doen we door middel van een persoonlijke intake en het opstellen van een trainingsplan. Wat uw doelstellingen ook zijn: bij ons kunt u ermee aan de slag om zo samen met uw trainer de gewenste resultaten te behalen.

Klimaatbeheersing

Net als de rest van onze accommodatie is onze fitnesszaal voorzien van klimaatbeheersing. Op deze wijze sport u altijd in een prettige omgeving, ongeacht de temperatuur buiten.

Core-training

De fitnessinstructeur verzorgt regelmatig een les core-training. Bij een core-training richt de instructeur zich vooral op het trainen van centrale gedeelte van het lichaam. Een core-training is meer dan het trainen van uw buikspieren. De rugspieren, de bilspieren en de bekkenbodemspieren worden ook versterkt tijdens deze work-out. Door uw core te trainen, versterkt u de stabiliteit van uw rug en bekken. Uw romp krijgt hierdoor meer kracht, werkt beter samen met uw benen en verbetert uw motoriek.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag een keer komen kijken of een proefles nemen? Vul uw gegevens in en er wordt binnen 2 dagen contact met u opgenomen.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer