Milon Cirkel®

Afvallen, fitter & gezonder met de Milon Cirkel!

Als enige in Velp en omstreken kunt u bij ons terecht voor dé revolutie op het gebied van fitness: de Milon Cirkel!  De allernieuwste toestellen met een uniek concept dat 15x meer resultaat garandeert dan klassieke fitness, en dit in slechts 35 minuten met een minimale inspanning van 1x per 5 dagen! Begeleiding en rendement van de training tillen we met dit concept naar een nieuw en ongekend niveau.

De Milon Cirkel is dé fitnessrevolutie voor iedereen die de klassieke vorm van fitness saai vindt, weinig tijd heeft of het diëten beu is. Ook de ervaren fitness’er zal verbaasd zijn over het trainingscomfort en de efficiëntie van de Milon Cirkel.

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van twaalf volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt 35 minuten.

Sneller afvallen met de Milon Cirkel

Gewichtsverlies bereikt u het snelst als u 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat u opneemt door uw voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Traditioneel sporten verhoogt het verbruik voornamelijk tijdens het sporten. Reeds één uur na de belasting is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. U zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen!

De Milon Cirkel dwingt uw lichaam om zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding! Niet snel genoeg? Een voedingsschema helpt bij het versnellen van het afvalproces.

Meer spieropbouw, sneller een beter figuur!

Spieren maken slank! De Milon Cirkel werkt sneller dan gewoon fitnessen. De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten in de negatieve fase, dit noemt men excentrisch trainen, geeft 30% meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd, met slechts de helft van de inspanning!

Geen angst: met 2x per week spieren trainen wordt u echt geen bodybuilder! U wordt wel snel slanker, strakker en steviger. Reeds na de eerste training voelt u de positieve effecten van deze training. En dat allemaal zonder spierpijn!

Veilig trainen, ook bij rugklachten

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kunt u ook bij chronische rugklachten 100% veilig uw spieren intensief trainen! Uw spieren worden binnen enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme stabilisatie van
uw ruggengraat! Door de chip is:

– Uw zitpositie altijd correct
– Uw gewicht altijd correct
– Uw houding altijd correct

Waardoor de kans op blessures minimaal is en u 100% veilig traint.

Milon Cirkel is voor iedereen

Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weinig uithouding. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basis conditie en basis kracht op te bouwen. Een goede basis conditie en basis kracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kunt u geen stevig huis bouwen! Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.

100% Resultaat in slechts 35 minuten

Door te trainen op de Milon Cirkel boekt u gegarandeerd resultaat, en resultaat motiveert. Gelooft u het nog niet? Probeer gratis een proefweek, dan laten wij zien hoe snel u resultaten kan boeken.

Slechts 35 minuten per training en 6 trainingen per maand zijn al voldoende voor een zeer goed resultaat. De persoonlijke chipkaart is je personal trainer. Je traint altijd veilig, eenvoudig en effectief. Train sneller, slimmer en comfortabeler met 30% meer resultaat dan conventionele fitnesstraining.

Geïnteresseerd?
Vul uw gegevens in en er wordt binnen 2 dagen contact met u opgenomen.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht