Virtual Spinning

VIRTUAL SPINNING

BIJ JAGYBA

Op zoek naar een energiek indoor spinning programma? Zou je graag aan je conditie willen werken zonder dat je een dure fiets hoeft te kopen? In dat geval hebben wij iets wat helemaal bij je past. Wij bieden nu Virtual Spinning aan: een unieke virtuele cycling belevenis die spinning nóg leuker maakt. Bij virtual spinning krijg je tijdens de 45 minuten durende les een videobeeld van de route die je volgt en word je begeleidt door een virtuele instructeur.

Je werkt gedurende deze lessen aan je conditie en kracht. Door de unieke les op de fiets ga je veel calorieën verbranden en dus afvallen. Door deze spinning sensatie krijg je meer energie, zul je fitter worden en word je geholpen bij het afvallen!

Kennismaken met Virtual Spinning?
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt Virtual Spinning je een goede en leuke manier om aan je conditie te werken? Wil je tijdens het fietsen iedere keer een andere route kunnen afleggen? Dan is Virtual Spinning echt iets voor jou!
De les Virtual Spinning kan je volgen op vrijdag (09.00 & 19.30 uur). Naast Virtual Spinning bieden wij ook andere groepslessen aan.

Spinning Velp

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES VIRTUAL SPINNING!

Wil jij ook vet verbranden, je conditie opbouwen en je beenspieren versterken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gratis proefles!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Aantal introducés

INTERESSE IN ANDERE GROEPSLESSEN? WIJ HEBBEN ER 13!

Bij Jagyba in Velp kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen.

Klik in het onderstaand overzicht voor een van onze groepslessen of kijk voor de lestijden op ons lesrooster.