Xcore

XCORE

BIJ JAGYBA

Extreme core training, oftewel Xcore. De training waarbij kracht en dynamiek worden gecombineerd met een intensieve training. Tijdens deze intensieve workout ga je buik-, rug-, been- en armspieren trainen met behulp van een buis gevuld met grit. Doordat het grit constant beweegt train je op unieke manier en krijgen de spieren een extra mechanische belasting!
Unieke workout

Tijdens het sporten maak je grote bewegingen en verbrand je ontzettend veel calorieën. Door Xcore krijgt je lichaam een flinke, positieve optater. De unieke driedimensionale Xcore training is uniek in haar soort omdat je anders traint dan andere lessen. Dit maakt het extra leuk en geschikt voor iedereen die toe is aan afwisseling.
De les Xcore kunt u volgen op maandag (21.00uur), woensdag (18.45 uur) en donderdag (20.00 uur). Naast Xcore bieden wij ook andere groepslessen aan.

Jagyba Xcore

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES XCORE!

Wil jij ook op een unieke manier vet verbranden tijdens een intensieve workout vol met kracht en dynamiek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gratis proefles!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Aantal introducés

INTERESSE IN ANDERE GROEPSLESSEN? WIJ HEBBEN ER 13!

Bij Jagyba in Velp kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen.

Klik in het onderstaand overzicht voor een van onze groepslessen of kijk voor de lestijden op ons lesrooster.