Zumba

ZUMBA

BIJ JAGYBA

De oplossing om op een leuke manier af te vallen en je conditie te verbeteren. Zumba combineert dansen en fitness in één effectieve workout. Deze les zorgt middels vrolijke muziek en eenvoudige choreografie voor een conditionele en vetverbrandende work-out waarbij u tot wel 1000 calorieen per uur kunt verliezen. Niets moet en alles mag!
Plezier tijdens afvallen

De vrijheid van bewegen, de dynamiek en de gezellige zomerse muziek zorgen voor een leuke workout waar u blij van wordt! Door de vrolijk muziek en de leuke manier van sporten is het afvallen niet meer vervelend. Benieuwd naar hoe zo’n training eruit ziet? Vul onderstaand formulier in en kom langs voor een gratis proefles.

De les Zumba kan volgen op maandag (10.00 uur), woensdag (18.30 uur) en vrijdag (19.30 uur). Naast Zumba bieden wij ook andere groepslessen aan.

Jagyba Zumba

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES ZUMBA!

Wil jij middels vrolijk muziek en een eenvoudige choreografie vet verbranden en er conditioneel op vooruit gaan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gratis proefles!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Aantal introducés

INTERESSE IN ANDERE GROEPSLESSEN? WIJ HEBBEN ER 13!

Bij Jagyba in Velp kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen.

Klik in het onderstaand overzicht voor een van onze groepslessen of kijk voor de lestijden op ons lesrooster.